Intrarea în Thailanda s-a simplificat!

Iată un comunicat de presă așteptat cu nerăbdare:

De la 1 iulie 2022, se elimină schema de înregistrare Thailand Pass și cerința unei polițe de asigurare de 10.000 USD pentru vizitatorii străini.

La punctul de intrare în Regat, călătorii vor trebui doar să prezinte dovada fie a unui certificat de vaccinare, fie a unui rezultat negativ RT-PCR sau a unui test profesional ATK efectuat cu maximum 72 de ore înainte de călătorie. Acestea pot fi în format tipărit sau digital. Vor fi efectuate verificări aleatorii la sosiri pe aeroporturile internaționale din Thailanda sau în punctele de control la frontiera terestră (în 22 de provincii).

Călătorii nevaccinați/nevaccinați complet care sunt verificați aleatoriu și care nu pot prezenta dovada unui test negativ înainte de sosire vor fi supuși unui test ATK profesionist la punctul de intrare.

Bangkok și cele 76 de provincii sunt desemnate drept „zonă verde”, permițând astfel reluarea la nivel național a unor noi afaceri și activități. Menținând măsurile de siguranță și sănătate în cadrul prevenirii mondiale, guvernul thailandez se pregătește să anunțe un nou set de linii directoare, pe măsură ce națiunea intră în mult așteptata etapă post-pandemie.