Thai Food

Thailanda etalează vizitatorilor una dintre cele mai faimoase și variate exemple de cultură gastronomică populară din lume. Pe lângă sutele de preparate tradiționale, veți găsi însă și o amplă gama de localuri gourmet; selecte, rafinate, adevărate temple culinare în care „oficiază” chefs cu studii și palmares internațional. Unele cu specific italian, japonez, din Orientul Mijlociu sau din alte bucătării ale lumii, altele sunt încununate cu râvnitele stele Michelin. Găsiți mii de restaurante, meniuri, rețete și lecții de gastronomie pentru a va umple paharul plăcerilor de vacanță.

Nu există colț de stradă unde să nu existe ceva de mâncare, gătit pe loc la muchia drumului. E imposibil ca cineva să flămânzească în Thailanda

Thailanda etalează vizitatorilor una dintre cele mai faimoase și variate exemple de cultură gastronomică populară din lume.

Locuri și localuri, meniuri și mâncăruri, oameni și experiențe.

Coriandru, chili, galangal, lemongrass, busuioc thailandez, frunzele de Kaffir sau turmeric sunt ingrediente care reprezintă o parte esențială a gătitului thailandez.