Amazing Thailand Countdown 2023

Bangkok, 27 decembrie 2022 – Autoritatea pentru Turism a Thailandei (TAT) organizează evenimentele de Anul Nou „Amazing Thailand Countdown 2023” la Bangkok și Songkhla și sprijină manifestări similare din întreg Regatul, pentru a marca încheierea anului 2022 cu venituri totale generate de turism: 1,5 trilioane baht.

Dl. Yuthasak Supasorn, guvernatorul TAT, a declarat: „Ne așteptăm ca numărul total de vizitatori sosiți în 2022 să atingă 11,5 milioane. Revenirea turiștilor străini împreună cu redresarea turismului intern – susținută de campaniile de stimulare a turismului – contribuie la depășirea pragului de 50% din nivelul pre-pandemie înregistrat în 2019.”

„Amazing Thailand Countdown 2023”, precum și sărbătorile de Anul Nou organizate la nivel local vor avea loc în toată Thailanda, în diferite locații din regiunile Centrală, nord, nord-est, est și sud. Lista acestora, aici.

Pentru cei ce vor fi în Bangkok, le sugerăm să asiste la Countdown 2023 @ Tha Wat Pho. În noaptea Revelionului puteți număra minutele și secundele rămase din 2022 admirând un spectacol uimitor pe cerul metropolei: focurile de artificii de la Wat Arun (Templul Zorilor), oglindite în maiestuosul fluviu Chao Phraya.

Vor fi cinci minute, împărțite în nouă secvențe – cifra thailadeză norocoasă – ce vor reprezenta evoluția turismului în Regat. Pe lângă artificii, sunt prevăzute și decorațiunile luminoase, „expoziții” digitale din categoria Illumination Art și spectacole muzicale.

Sunt concerte, instalații de artă interactivă și la Wonder World Extreme Park, countdown în față la CentralWorld (luminițele aprinse pe cel mai mare brad din Asia de sud-est) sau ICONSIAM – unde spectacolul luminos se întinde pe 1,4 km de-a lungul fluviului Chao Phraya – și apoi, desigur, este liber la party în cluburi, restaurante, baruri.