Trei noi destinații în programul Sandbox

Centrul pentru Administrarea Situației COVID-19 (CCSA) a aprobat extinderea programului Sandbox cu 3 noi destinații, începând cu data de 11 ianuarie 2022:

* Krabi (sosire cu avionul prin Aeroportul Internațional Phuket)

* Phang-Nga (sosire cu avionul prin Aeroportul Internațional Phuket)

* Surat Thani (Ko Samui, Ko Pha-ngan și Ko Tao) (sosire cu avionul și zbor intern pe ruta dedicată de la aeroportul Suvarnabhumi)

Călătorii trebuie să stea cel puțin primele 7 nopți într-o destinație Sandbox dacă intenționează să continue călătoria către alte destinații din Thailanda.

Ca și în cazul programului Phuket Sandbox, toți călătorii trebuie să se înregistreze pentru Thailand Pass pe site-ul https://tp.consular.go.th/ cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte de data plecării. Înregistrarea necesită aprobarea ofițerilor de sănătate thailandezi.

În cazul în care nu ați primit confirmarea TP în decurs de 7 zile lucrătoare de la înregistrare, statusul aplicației dumneavoastră poate fi verificat trimițând un e-mail la adresa : visa.BUH@mfa.mail.go.th

Pentru a ajuta Ambasada să identifice rapid aplicația dumneavoatră, vă sfătuim să includeți următoarele informații chiar la începutul e-mailului: numele complet / numărul pașaportului / data sosirii

Pentru Phuket Sandbox puteți să utilizați pentru verificare și:

Thailanda menține suspendarea temporară a programului TEST&GO până la o nouă notificare.

Călătorii care au aplicat pentru programul TEST&GO și au obținut codul QR Thailand Pass înainte de 22 decembrie 2021 pot intra în Thailanda la data planificată. În această etapă nu a fost stabilită nici o dată limită pentru utilizarea codului QR obținut.

Amintim obligativitatea efectuării unui al doilea test RT-PCR la destinație. Testarea se va face la una dintre unitățile desemnate de guvern, în ziua 5-6 a șederii în Thailanda.