Peace Laguna Resort & Spa – Ao Nang, Krabi

Cum arată și de ce își merită acest resort cele 4 stele?
Vă arătăm mai jos cele 4 argumente pro, deși sunt multe altele care îl califică în galeria ospitalității – inclusiv cele 4 cuvinte din denumire sunt sugestive!

Poziționarea pe hartă

Peace Laguna se află în Aonang, la doar 12 km de Aeroportul Krabi, la 60 km de cel din Phuket, la o oră și jumătate cu avionul din Samui. Plaja Aonang este la 500 m de resort, Railey Beach la 7 minute de mers pe jos. În jur, o mulțime de priveliști și posibilități de vizitare a atracțiilor din jurul orașului Krabi, precum Poda Island și celebra Phi Phi Island.

Decorul natural

Peace Laguna are parte de o scenografie fermecătoare, grație formațiunii stâncoase ce se ivește din apele mării ca un gardian al liniștii și serenității. Este locul potrivit pentru cupluri, familii cu copii și pentru petrecut luna de miere într-una dintre cabanele de la poalele pădurii.

Cazarea

149 de camere și cabane, toate cu aer condiționat, toate cu TV, conexiune wifi, toate cu balcon sau terasă private, cu mese și șezlonguri și alte facilități. 25 camere standard, 66 categoria superioară, 17 cabane superioare, 17 cabane Deluxe și 24 cabane private.

Servicii și facilități

Recepția resortului funcționează – cu zâmbetul pe buze, desigur – 24 din 24h; la fel și dispeceratul de transport. Ce mai găsesc aici oaspeții? Restaurantul cu meniu internațional, barul din lobby, zona de mic dejun cu vedere spre mare și spre stânca de care povesteam. Sala de bal – ce poate găzdui ditamai nunta de 200 de persoane, plus alte încăperi pentru conferințe. Să adăugăm cele trei piscine (inclusiv cea pentru copii), cu terasa pentru plajă și prosoapele mereu la îndemână. Centrul de fitness, deschis de la 7 dimineața la 7 seara; cochetul centru SPA, cu saună și masaj ca la carte, o bibliotecă, club pentru copii, serviciu de babysitter.

Și ar mai fi multe de pus pe lista beneficiilor unui sejur la Peace Laguna Resort & Spa, dar vă lăsăm să le descoperiți la fața locului.

www.peacelagunaresort.com