Siam Kempinski Bangkok – Un paradis în inima metropolei

Care ar fi definiţia luxului? Să ai acces la un standard ce pare inaccesibil? Să găseşti puţin timp pentru a fi pur si simplu tu însuţi? Siam Kempinski Hotel Bangkok a găsit cea mai amplă definiţie: o gamă largă de servicii care îndeplinesc criteriile de mai sus şi mai mult decât atât.

Situat la doar câţiva paşi de mall-ul Siam Paragon şi oferind cele mai bune camere, apartamente ultramoderne şi un complex vast de reşedinţe, Siam Kempinski Hotel este o oază de lux în inima Oraşului Îngerilor.

Grădini de o frumuseţe incomparabilă amenajate cu bazine de înot şi fântâni arteziene cu ornamente la fel de luxuriante precum decorurile vegetale din jur – toate acestea vă aşteaptă pentru a petrece un sejur de lux în cadrul hotelului. De asemenea, vă stau la dispoziţie o sală de bal de 900 m2, club pentru copii, spa exclusivist (care include o baie turcească,  jacuzzi şi club de fitness), şapte restaurante în care puteţi savura o gamă variată de mâncăruri şi băuturi tradiţionale, precum şi săli de conferinţă.

Oaspeţii Hotelului Siam Kempinski Bangkok pot ajunge cu uşurinţă la Gara BTS-Siam, trecând prin mall-ul Siam Paragon. În plus, staţia de metrou MRT-Sam Yan se află la 20 de minute de mers pe jos de hotel, iar Aeroportul Don Muang se găseşte la 25 de minute cu maşina. Pentru a vă asigura un grad ridicat de confort, hotelul oferă, la cerere, un serviciu de transfer la aeroport.