Activități romantice în doi

Îţi poţi împărţi timpul între cine romantice pe plajă, masaje la spa-uri exclusiviste, înotând printre corali sau la bordul unui yacht. Dar la fel de memorabile vor fi și zilele petrecute în munți, în plimbări cu biciletele sau explorând orașele Thailandei. Iată câteva sugestii care îți pot fi de folos în planificarea voiajului tău

CROAZIERE

Thailanda este binecuvântată cu sute și sute de kilometri de țărmuri și coaste marine, așadar voiajele pe apă sunt experiențe romantice prin care puteți absorbi peisajele pe calea undelor… Pe yachturi de lux, cu echipaj discret și competent, puteți arunca ancora ici-colo, pentru a explora insule virgine, ori puteți poposi în docurile portuare moderne.

Contacte utile:

Charter Yacht Sailing www.charter-yacht.com

Faraway www.far-away.net

Gulf Charters www.gulfchartersthailand.com

Siam Sailing www.sailing-charter-thailand.com

AVENTURI

Vreți să stabiliți un contact fizic mult mai concret cu Thailanda? Profilul ei geografic asigură scenografia inedită a unei luni de miere plină de emoție, energie și adrenalină: munți maiestuoși, jungle fascinante, văi și râuri, gheizeri, peșteri și rezervații naturale.

Contacte utile:

Active Thailand www.activethailand.com

Jumbo River Kwai, Kanchanaburi www.jumboriverkwai.com

Sea Canoe Thailand www.seacanoe.net

SCUFUNDĂRI

Descoperirea universului subacvatic este o experiență uluitoare. În apele de cristal ce înconjoară insule nelocuite, considerate site-uri unice în topul premium de diving al planetei, sau în largul mării, veți naviga printre curcubee de pești tropicali, printre recife de corali, printre țestoase sau delfini. O lume mută, dar vibrantă de culori explozive și vietăți superbe.

Operatori scufundări

www.bigbluediving.com

www.pattayadiving.com

phuket-diving-thailand.net

LECȚII DE GĂTIT

Dragostea trece prin stomac, așa că n-ar fi rău să vă începeți mariajul cu lecții de gătit luate la cele mai prestigioase academii gastronomice din lume. Faceți cu rândul la cratiță, ca orice însurăței, deprindeți mixajul savorilor și condimentelor, exersați sculptura în fructe, descoperiți uluitoarea diversitate a felurilor tradiționale regionale și vă veți îndrăgosti iremediabil și de deliciile thai, și, din nou, de propriul partener.

Bangkok

Blue Elephant Cooking School www.blueelephant.com

Amita Thai Cooking Class www.amitathaicooking.com

Phuket

Phuket Thai Cookery School www.phuketthaicookery.com

Koh Samui

Samui Institute of Thai Culinary Arts http://sitca.com/